dissabte, 21 d’octubre del 2017

DIMECRES 18 OCTUBRE 2017


Assistents: Alumnes de 4t ESO, 1r i 2n de Bat
Anna Brusosa, Jacint Drissi, Olímpia Solà, Joel Juvany, Nil Ramos, Noah Estavillo, Arnau Dorca,Estrella Ferreyra,Núria Bosch, Arnau Espona, Bruna Riera, Laia Ordeix

Comencem la 1a reunió de Confabuladors amb un regalet per cada un🎁 = 📕  Contes per llegir en 10 minuts i amb un tall de coca boníssim! 😋



📕 📕📕 Noah Estavillo:
En Noah ve amb tres llibres ben diferents:
Persépolis, llibre-còmic sobre Iran de  Marjane Satrape. Fa pensar en Maus, que també va llegir, de l’autor Art Spiegelman.
Hombres salmonela en el planeta porno. YasutakaTutsui narracions fantàstiques i de ciència ficció que tenen en comú el sexe.
50 relatos mitológicos el va comprar per internet, perquè li agrada la mitologia però no va ser el llibre que esperava. Amb il·lustracions i presentacions de personattges que ja coneixia, no li ha aportat massa res.



📕 Nil Ramos:
Trilogia sobre els hackers (novel·lització)
Pentesting con Foca del connegut hacker espanyol Chema Alonso. Hacking con buscadores d’Enrique Rando i Ataques de redes de datos IPv4 y IPv6 d’en Juan Lluís García Rambla.



📕📕 Arnau Dorca.
1704: relat de ciència-ficció sobre una noia que viatja al 1714. També ha llegit un llibre sobre Curiositats de Vic: mites, llegendes, història de la ciutat, perquè és un tema que li interessa molt, la història i sobretot la local.


📕📕 Estrella Ferreyra :
Historia de un canalla de Julia Navarro “Soy un canalla y no me arrepiento de serlo” Vaja, per distreure’ns, un antiheroi? Diu que té un toc d’humor que el fa particular.
Alterna la lectura amb El codi de Vinci de Dan Brown, diu que li agrada alternar dues lectures, així va canviant. Teniu un confabulador superfan de Dan Brown, en Joel, ja podran compartir opinions.


📕 Núria Bosch:
Pierre Lemaitre: l’ha llegit en anglès. Ens veiem allà dat

📕📕📕 Arnau Espona.
Nosaltres Ievgueni Zamaitini (1924) novel·la distòpica sobre una societat regida per l’ordre matemàtic i en què tot està previst, planificat i controlat.
El senyor de les mosques William Golding un llibre molt dur, que va més enllà d’una anècdota d’un naufragi. És una novel·la distòpica, ens diu, justament aquest és el seu encant. Ja n’hem parlat en alguna altra trobada de Confabuladors, l’havíem fet llegir a l’escola fa uns quants anys.
Estranys en un tren Patricia Highsmith, diu que li ha agradat molt.


📕 Paula Riera
Assassinat a l’Orient Exprés d’Agatha Christie, el llegeix en italià perquè n’està aprenent i així amb el diccionari al costat, com que ja coneix la història, li és més productiu. És el seu repte, no?


📕 Laia Ordeix
Els pilars de la terra, de Ken Follet, tot just ha començat, en té per dies, perquè a 2n de batxillerat es va més enfeinat, però segur que quan s’hi enganxi no el deixarà.


📕 Anna Brusosa
El guardián invisible de la Dolores Redondo, ja li hem dit que en una reunió de confabuladors del curs passat en vàrem parlar i l’hem animat a llegir la trilogia. Enganxa molt!


📕 Jacint Drissi
Ell no llegeix llibres, llegeix premsa tota la que pot, de diferents línies ideològiques, en català i castella i per internet The Guardian en anglès.


📕📕📕📕📕  Olímpia Solà
Està llegint El retrat de Dorian Gray diu que li està constant una mica, però que hi insistirà, és molt reflexiu i hi ha poca acció.
D’Agatha Christie, aquest estiu ha llegit molts llibres d’aquesta autora, li ha agradat molt Mort al Nil
Està llegint El perquè de tot plegat de Quim Monzó, està fent 2n de batxillerat i menys temps i amb aquest llibre, com que són narracions curtes, ho troba més coherent.


Les noies d’Emma Cline, molt recomanat. És la història d’una adolescent californiana que durant un estiu viu en una comuna hippie. Quan ja és gran recorda aquella època i reflexiona sobre la mentalitat femenina i la part més fosca del moviment hippie dels anys 60.
1984 de George Orwell un llibre molt adequat per l’època que estem vivint, de la globalització i del control de les nostres vides.


📕 Joel Juvany
Un home cau d’en Jordi Basté, ja l'ha acabat.
Es comprarà Origen de Dan Brown, perquè és un lector d’aquest autor i no se’l vol perdre


La setmana abans de Nadal farem un bookcrossing!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada